Opening Dirks Shopping

Yes! Sinds 16 november 2016 ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel wat betekend dat ik officieel ondernemer ben. Dit is sinds mijn studententijd altijd een wens geweest. Met het ondernemerschap kan ik mijn creativiteit en passie kwijt in eigen projecten. Hierbij kan ik mijn eigen keuzes maken en richting bepalen van het bedrijf.

Tuindreef

Het bedrijf is ingeschreven onder de naam ‘Dirks Shopping’. Dit is de officiële naam en ik ga handelen uit bedrijfsnamen die hieronder hangen. Het eerste bedrijf is Tuindreef. Tuindreef is een webshop in groentezaden, kruidenzaden en bloemzaden. Sinds 25 november 2016 is deze webshop online. Bekijk ook Kwiek zaden

Blijf mijn blog volgen om de ontwikkeling rondom Dirks Shopping te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *